Hvem er vi?

D

Digital Økonomi er et autorisert regnskapsbyrå med faglig sterke medarbeidere og erfaring fra ulike bransjer.

Vår ambisjon er å hjelpe våre kunder med de beste digitale og økonomiske løsningene, slik at de kan fokusere utelukkende på sitt felt og nå sine mål!

Vi i Digital Økonomi vet at et godt og ryddig regnskap danner grunnlaget for videre utvikling, og er et av de viktigste elementene for å kunne ta riktige beslutninger og få oversikt over selskapets muligheter. Regnskapet skal være et nyttig verktøy, og vi legger til rette for at du som kunde skal ha full økonomistyring til enhver tid. Digital Økonomi ønsker derfor å bli din samtalepartner for å digitalisere ditt selskap og finner løsninger som passer nettopp deg og ditt behov.

Våre ansatte

Waqar AhmadDaglig leder | Registrert revisor og autorisert regnskapsfører
Daglig Drift og fagansvar for tjenester utført av selskapet.
Porteføljeanvar for selskapets klienter.

Direkte: 98443760

E-post: Waqar@digitalokonomi.no

Waqas AhmadRegnskapskonsulent
E-post: Waqas@digitalokonomi.no
Tafazal NaseemRegnskapskonsulent
E-post: Tafazal@digitalokonomi.no

Bransjeerfaring

Transport/ Godstransport, Drift av restauranter og kafeer, Drift av gatekjøkken, Frisørvirksomhet og annen skjønnhetspleie, Butikkhandel med bredt vareutvalg, Renhold virksomhet, Vedlikehold og reparasjon av motorvogner, Bygg og anleggsvirksomhet, Byggeteknisk konsulentvirksomhet, Detaljhandel med biler, Rørleggertjenester, Legevirksomhet, Fysioterapivirksomhet, investeringer i fast eiendom, aksjer, Holdingselskap: Selskapet som deltar i andre selskaper, Engroshandel

Trenger du hjelp med regnskapet?

Vi hjelper våre kunder med de beste digitale og økonomiske løsningene.

Kontakt oss