DIGITAL ØKONOMI AS ER ET AUTORISERT REGNSKAPSFIRMA MED MANGE ÅRS ERFARING. VI TAR FULL ANSVAR FOR ET RYDDIG REGNSKAP TIL DIN BEDRIFT!

Regnskap

Vi benytter skybasert økonomisystem som sparer deg for tid for å levere bilag og holde oversikt. Vi tilrettelegger prosessen som forenkler oppgaver gjennom smarte funksjoner og automatisering. Ønsker du å bli hel digitalisert bidrar vi med å oppnå målet.

Lønn

Det er pålagt strenge krav til arbeidsgiver for både riktig lønnsinnberetning og ikke minst tidsriktig innrapportering. Vi sikrer deg riktig og ryddig lønnsrapport som blir levert til kunden og skattemyndighetene i tide.

Skatt & Avgift

Våre medarbeidere har øye for detaljer og strekker seg langt i å hjelpe våre kunder med veiledning og råd i forhold til skatt og avgift.

MVA

Vi ordner mva meldingen og sender dette inn til myndighetene i god tid.

Bank og betalingstjenester

I samarbeid med kunden kan vi også ta oss av banktjenester, alt fra godkjenning til remittering i bank.

Få hjelp med regnskapet

Etablering av selskap

Det kan for mange virke utfordrende å etablere et nytt selskap, og holde orden på ting i startfasen. Vi hjelper deg med alt av dokumenter, frister, og opplæring til å innarbeide gode rutiner for å komme i gang. Våre medarbeiders brede erfaringer i bransjen har også resultert i at vi har god kontakt med forskjellige leverandører for markedsføring, design, reklame, synlighet på nett, og diverse IT tjenester.

Ta kontakt

Årsregnskap og skattemelding

Vi besitter med nødvendig kompetanse og bistår med utarbeidelse av årsregnskap og ligningspapirer i henhold til lovverk og god regnskapsskikk. Ditt regnskap og skattemelding blir innsendt komplett og ryddig til myndighetene.

Ta kontakt

Avtaleutforming og protokoller

Vi bistår deg og ditt selskap med å utforme avtaler når du trenger det. Vi er også behjelpelig med å lage protokoller for endringsmeldinger til foretaksregisteret.

Ta kontakt

Rådgivning

Det stilles stadig nye krav til næringslivet vi hjelper deg med å være i forkant av begivenheter. Vi kan gi råd enten du ønsker å ekspandere, spare kostnader, forbedre resultat eller kalkulere fremtidige prosjekter. Vi ønsker å være aktiv støttespiller for våre kunder.

Ta kontakt

KONTAKT OSS